Blog

LuiSpirit a Gardenexpon
2012. március 24. szombat

 

 

 

 

 

 

A Gardenexpo fő célja a kert értelmezésének kiterjesztése a körülöttünk lévő közvetlen zöld környezetté, amely minden ember életében máshogy jelenik meg: van, akinek csak nappalijában, lakásának belső tereiben nyílik lehetősége zöld területek létrehozására, van, aki kisebb-nagyobb terasszal, balkonnal gazdálkodhat, mások pedig kertjük berendezését tervezgetik. A terasz az enteriőr kiterjesztett része, lakásunk meghosszabbítása. Számtalan módon alakíthatjuk. Berendezhetjük kültéri nappalinak, étkezőnek, esetleg konyhának, játszótérnek, mini strandnak.
A Gardenexpon 3 teraszkoncepciót mutatunk be 3 stílusban, melyekben az ötletek nem csak konkrét termékekre irányulnak, hanem meglévő bútoraink, eddig akár csak belső terekben használt eszközeink nyerhetnek új értelmet. A mediterrán-country-rusztikus stílus ötvözetben létrejött terasz, egy négy tagú család balkonja homokozóval és grillezővel. A színes bohém vidám terasz egy művész házaspár balkonja, a hagyományostól eltérő burkolattal – hosszú szálú műfűvel, tarka szőnyeggel, világító ülőkével, és hintaággyal. Modern stílusirányban készült a szingli menedzser nagyméretű terasza kültéri longue résszel, bárasztallal, grillezővel és kültéri infra fűtéssel.

Köszönjük kiállítóinknak a segítséget amely nélkül nem jöhetett volna létre ez a gyönyörű stand.

Külön köszönet a Kapuprofi Kft-nek, akik megfeszített munkával a stand alapját: a felépített falat és a teraszajtót biztosították.

Tervező: LuiSpirit Interior Design

Kivitelező: ( fal, teraszajtó, zsalúzia ) Kapuprofi Kft.

Burkolatok: IVANKA, Fabro Stone, Brendtex Kft.

Fal, nyílászárók, zsalúzia, árnyékoló: Kapuprofi Kft.

Napvitorla: Tatu Parasols

Bútor: Tectona Grandis, Lotus Home

Világítás: Allights Kft

Grillező: Tectona Grandis

Fűtés, grillező ( Green Egg ): Fehér és Társai Kft.

Növényzet: Silvanus Csoport Kft.

Zöld fal, növénykép: Vertical Garden Budapest

Homokozó: Wood 4 Fun Kft.

 

 

Kapcsolat

Segítségre van szükséged?
Írj nekünk!
Minden levélre válaszolunk.

Fias Berta

ArchLine 3D oktató

Interior Designer

LuiSpirit Art Kft.

Copyright © 2016 Luispirit.hu | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: Seoexpert