INTERIOR DESIGNER

3D OKTATÓ

Fias Berta

LuiSpirit Art Kft.

Rólam

Fias Berta – Interior Designer és 3D oktató

A tervezéshez ARCHLine XP programot használok, amely a 3D látványtervezés mellett műszaki rajzok készítésére is kiváló. 2016 óta vezetem WERK AKADÉMIA Enteriőrstylist szakot, ahol lakberendezést és számítógépes tervezést tanítok. Számítógépest tervezést tanítok még a SOTERLINE Oktatási Központban, a CADLine Kft-nél, a Pallas 70 Oktatási Központban​és privát órákat is adok.

Interior Design

Munkáim

Lakások

Üzletek

Stylist

Bővebben

Löbb, mint 10 éve dolgozom designerként belsőépítészet, lakberendezés és styling területen. Már gyerekkoromban rendszeresen átrendeztem és dekoráltam a tereket. Egy „szakkifejezést” is kreáltam kedvenc tevékenységemre:„megszobásítottam” mindent,amit csak tudtam.
Sokáig az idegenforgalom területén dolgoztam tolmács-idegenvezetőként, így sok embert, országot és kultúrát ismerhettem meg.
Később egy hosszú évtizedig marketingkommunikációs szakemberként dolgoztam, ahol alkalmam volt megtanulni a profi projektvezetést, arculatépítést és ügyfélkezelést. Mindez olyan átfogó látásmódot adott, amelyet Megbízóim örömére remekül tudok hasznosítani a belsőépítészet, lakberendezés területén is.

Szakmai tudásom gyarapítása, ismereteim fejlesztése nem állt meg a szakképesítésem megszerzése után. Megszakítás nélkül tanulok, képzem magam; szakképzéseken veszek részt, miközben folyamatosan szem előtt tartom a kor technológiájának, anyagainak fejlődését. Követem a trendeket, hogy a legfrissebb információkkal és tudással szolgálhassam Megbízóimat.

A tervezéshez ARCHLine XP programot használok, amely a 3D látványtervezés mellett műszaki rajzok készítésére is kiváló. 2016 óta vezetem WERK AKADÉMIA Enteriőrstylist szakot, ahol lakberendezést és számítógépes tervezést tanítok. Számítógépest tervezést tanítok még a SOTERLINE Oktatási Központban, a CADLine Kft-nél, a Pallas 70 Oktatási Központban és privát órákat is adok.

Kapcsolat

Segítségre van szükséged?
Írj nekünk!
Minden levélre válaszolunk.

Fias Berta

ArchLine 3D oktató

Interior Designer

LuiSpirit Art Kft.

Copyright © 2016 Luispirit.hu | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: Seoexpert