Blog

Katlan Tóni Konyhája – kihagyhatatlan!
2012. május 19. szombat

A SZÁZADFORDULÓ KÖRÜL A VIDÉKI MAGYARORSZÁGON

 

A Katlan Tóni Konyhája célja, hogy a hagyományos vidéki kultúrát vendégeivel megismertesse, és számukra élhetővé tegye. Valóságos értékeket elevenít fel, felidézi a kort, amikor a kolbász kolbászból volt a bort szőlőből készítették.
Ma már ritkán tűnik ki, hogy az egységes magyar konyha, tájanként mennyire más-más arcot mutat. E sokszínűséghez megannyi izgalmas árnyalatot ad a velünk élő nemzetiségek gasztronómiája. Katlan Tóni Konyhája e sokszínűség minél szélesebb spektrumát megmutja vendégeinknek.

A magyar konyha nagy receptjei megkerülhetetlenek, de a gulyáslevesen vagy a pörköltökön túl, még megannyi étel vár felfedezésre például paprika előtti magyar konyhából. Katlan Tóni Konyhája kitör a tschikosch-gulasch sztereotípiából, és bemutatja a magyar konyha valódi mélységeit, felelevenítve elfeledett recepteket és ételkészítési eljárásokat.

Katlan Tóni Konyhája által használt eszközök funkcionálisak. Mi szükség van egy étteremben szénásszekérre. A Katlan Tóni Konyhája arculatát úgy alakította ki, hogy minden általa használt eszköz és dekoráció a valódi funkciójába legyen visszahelyezve. A sparheltok fűtenek, a cserépfazekak főznek, a paprikafüzér pedig azért lóg, hogy ízesíthessük a levesünket.

 

katlantoni.hu

 

Katlan Tóni vendéglője a Malomhoz – Veresegyház

 

http://www.facebook.com/pages/Katlan-T%C3%B3ni-Vend%C3%A9gl%C5%91je-a-Malomhoz/249953981758442

 

 

Kapcsolat

Segítségre van szükséged?
Írj nekünk!
Minden levélre válaszolunk.

Fias Berta

ArchLine 3D oktató

Interior Designer

LuiSpirit Art Kft.

Copyright © 2016 Luispirit.hu | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: Seoexpert