Blog

A Konyhatrendezőkre írtam
2013. március 26. kedd

Gyömbér, szegfűszeg, fahéj, narancs. Gyömbér, szegfűszeg, fahéj, narancs. Gyömbér, szegfűszeg, fahéj, narancs. Ja és forralt bor. A karácsony a konyhában is karácsony. Édes-mézes illatok lengik be a helységet, készülnek a szemet és ízlelő bimbókat gyönyörködtető finomságok, szeretettel és barátságos meleg fényekkel fűszerezve.

Öltöztesd fel a konyhádat karácsonyra, bármit használhatsz a dekoráció során. Az egyszerűen nagyszerű alapelvére építve kreatívan, jó ötletekkel sokszor jobb hatást érhetsz el, mint cizellált elemekkel.

A mézeskalács nem csak finom, hanem szép is. Fűzz belőle koszorút, színes lógasd be a térbe, az ablakba, használd terítéskor ( tipp: az evőeszközöket becsomagolhatod, átkötheted szalaggal, amelyre mézeskalácsot fűzöl: csillagot, fenyőfát, harangot.. ) Masnizz, szalagozz, gyertyázz bátran – a szokatlan helyeken is. Ha üveges a felső konyhaszekrényed csak dobj be az üvegpolcra egy karácsonyi égősort hanyagul – rendkívül mutatós :)!

Díszíts narancsot szegfűszeggel, sződd át arany cérnával. Használd a fahéjat, a diót az almát, a mákot, csillagánizst, szárított citrom és narancs szeleteket – és bármit, amit szeretsz. A hatás nem marad el..

 

 

Kapcsolat

Segítségre van szükséged?
Írj nekünk!
Minden levélre válaszolunk.

Fias Berta

ArchLine 3D oktató

Interior Designer

LuiSpirit Art Kft.

Copyright © 2016 Luispirit.hu | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: Seoexpert