Blog

Konyhakiállítás 2014 február 28-március 2
2014. február 16. vasárnap
Február 28-március 2. között ötödik alkalommal várunk a Konyhakiállításon a 2014-es bútor- és konyhagép premierekkel, design díjas fejlesztésekkel, valamint kiegészítő-, kisgép- és konyhafelszerelési újdonságokkal a Budapest Sportarénában.
Idén építkezel vagy tervezel felújítást?
Minden korábbinál több konyhabútor stúdió mutatja be nálunk idei modelljeit. Nézd meg a legújabb trendeket tükröző sötét fal- és felületszíneket, a nyitott és üveges tároló szekrényeket, és ne hagyd ki a különböző stílusú étkez…őenteriőröket sem. Érdemes konkrét alaprajzzal érkezni!
Kisgép, nagygép, konyhakés
A nagygép márkák közül többen is nálunk mutatják be a 2014-es új kollekciókat, és élőben láthatod, mit tudnak az olyan otthoni használatú professzionális kisgépek, mint a Kenwood Cooking Chef, a Philips Multi Cooker vagy a Sous Vide Supreme. Új séfkésed, serpenyőd vagy apró konyhai kiegészítőd is beszerezheted a helyszínen, kedvezményesen.
Sütés, főzés és finom falatok
Lépten-nyomon főzőbemutatókkal találkozhatsz, a tésztagyúrástól a desszertdíszítésig lesz mindenféle, és nem csak a színpadon! De ha már itt tartunk, a Siemens Gasztro Színpad mellett sem szabad elmennünk, ahol a megszokott magas színvonalú főzőbemutatók és TV-ből ismert sztárok mellett olyan kuriózumokat is láthatsz, mint a Béterv lakásétterem illatfőzései.
Nyerd meg az új konyhád!
A kiállítás megtekintése előtt mindenképp keresd fel weboldalunkat is <www.konyhakiallitas.hu> és regisztrálj, mert a látogatók között fantasztikus nyereményeket sorsolunk ki, fődíjként egy 2,5 Millió Ft értékű konyhabútort a Nonoart felajánlásával.

Kapcsolat

Segítségre van szükséged?
Írj nekünk!
Minden levélre válaszolunk.

Fias Berta

ArchLine 3D oktató

Interior Designer

LuiSpirit Art Kft.

Copyright © 2016 Luispirit.hu | Minden jog fenntartva! | Honlapkészítés: Seoexpert